Kétkezes BBQ & Szendvics

Üdvözöljük weboldalunkon!
Saját étlapunk

Kiszállításra is rendelhet | Budapest

Vendéglőnk minden alkalomhoz illő, legyen szó ebédszünetről vagy egy ízletes étkezésről barátaival és kollégáival munka után. Kedvező árak, kiváló minőség. Ez jellemzi a Kétkezes BBQ & Szendvics falatozót. Tegyen egy kitérőt, és engedje, hogy falatozónk elbűvölje.


Kiváló falatozó sokoldalú étlappal

Amerikai konyhánk autentikus ételekkel várja Önt. Kiváló konyhánk a fogások és italok széles választékával várja Önt. Élvezze a vendéglőnkben töltött ebédet!


Különlegességeink

Vegetáriánus ínyencségek is színesítik étlapunkat, hogy minél sokrétűbb ízekkel kényeztessük Önt. Meg fog lepődni, hogy mennyi ízletes fogást kóstolhat meg az egészségét szem előtt tartva.


Használja ki futárszolgálatunk adta lehetőségeket

Örülünk látogatásának! Szívesen fogadjuk éttermünkben. Fizetési lehetőségeink között szerepel a Mastercard, VISA vagy hitelkártya. Szívesen szállítjuk ki fogásainkat Önnek. A vasárnap nálunk pihenőnap. Örömmel szolgáljuk ki a hét többi napján.

Rólunk

Rendelj házhoz a WOLTON!

Rendeld házhoz kedvenc Kétkezes BBQ hamburgered egyikét a WOLTON! Kattints az alábbi linkre és add le rendelésed pár kattintással:

Rendelek

Rólunk

Rendelj házhoz a FOODPANDÁN!

Rendeld házhoz kedvenc Kétkezes BBQ hamburgered egyikét a FOODPANDÁN! Kattints az alábbi linkre és add le rendelésed pár kattintással:

Rendelek

Szolgáltatásaink

Kiszállítás

fizetési lehetőségek

Mastercard
VISA
Hitelkártya

Nyitvatartási idő

Zárva vagyunk

Konyha nyitvatartása 

Twitter_Logo_Blue